• Sportclub Feyenoord 1

  In deze rubriek is het een poosje stil geweest door veel andere prioriteiten, maar toen ik het programma van ons eerste elftal zag, dook ik even terug in de tijd.

  Komende zaterdag 27 augustus start voor Sportclub Feyenoord 1 de competitie in de Vierde Divisie, want zo heet dat tegenwoordig, thuis tegen A.R.C. Een tegenstander waarvan we vorig seizoen 6 punten pakten.

  Op 3 september volgt dan de uitwedstrijd tegen promovendus Kloetinge, die na 7 jaar terug is in de Hoofdklasse die nu dus Vierde Divisie heet. Ik verwacht daar, in het Zeeuwse, veel publiek.

  In het seizoen 2017-2018 werden wij kampioen van de Eerste Klasse B met een voorsprong van 18 punten op nr 2 en speelden in dat seizoen 2x tegen Kloetinge dat als derde eindigde. Op 19 november 2017 speelden wij uit en wonnen met 0-5 door o.a. twee goals van onze clubtopscorer aller tijden, Junior Obiku, destijds 21 jaar. Ook de thuiswedstrijd op 31 maart 2018 werd in winst omgezet, 1-0.

  Junior is er nu nog steeds bij en ook Jordy Dobber uit onze huidige selectie was er toen bij. Hopelijk gaan zij met het team voor herhaling.

  Veel succes mannen!