• Registratie bezoek Varkenoord

  Voor wedstrijden op Varkenoord geldt een maximum van 250 toeschouwers per wedstrijd, reserveren is noodzakelijk en kan middels onderstaand formulier. 

 • Algemene regels Varkenoord

  Sportcomplex Varkenoord is tijdens trainingen en/of (oefen)wedstrijden toegankelijk voor ouders en overige toeschouwers. Daarbij geldt dat ouders/toeschouwers anderhalve meter afstand moeten houden tot elkaar en tot de spelers, tenzij ze uit één huishouden komen.

  De kantine is geopend. Er geldt in de kantine een maximum aantal van 100 toeschouwers zonder reservering en gezondheidscheck, wel placeren (tenzij er sprake is van doorstroming van de toeschouwers).

  Geforceerd stemgebruik of zingen langs en in het veld, zoals schreeuwen en spreekkoren, is niet toegestaan.

  Hygiëne

  Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop. Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.

  Ga direct naar huis wanneer er klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak.

  Houd anderhalve meter afstand met personen van 18 jaar of ouder (uitzondering tijdens het sporten). Vermijd drukte.

  Was vaak je handen met water en zeep. Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes. Vermijd het aanraken van je gezicht.

  Schud geen handen.

  SC Feyenoord wijst toeschouwers erop dat anderhalve meter afstand tussen personen te allen tijde een vuistregel moet zijn, en adviseert een ieder met (lichte) gezondheidsklachten thuis te blijven.