• Sportclub Feyenoord kan vol trots melden dat Ali Rziki met ingang van het seizoen 2023-2024 nog steeds de hoofdtrainer is van onze O17. Rziki is al vanaf 2015 verbonden aan de club als jeugdtrainer en heeft een belangrijke rol binnen de jeugdopleiding, de ervaren trainer heeft met zijn staf de afgelopen jaren de O17 naar een hoger niveau getild door drie keer achter elkaar te promoveren en uit te komen op divisie 2 BVO niveau op dit moment zijn wij als club de hoogst speelde O17 in de regio en daar zijn wij als club erg trots op. Door deze prestatie zie je dat wij onze eigen talentvolle jeugdspelers langer aan onze club kunnen binden en ze klaar te stomen richting de volgende jeugdelftallen.

    De Sportclub wil deze koers verder inzetten en meer draagvlak geven aan onze eigen jeugd, vooral op het gebied van (talent)ontwikkeling. Rziki wil zich graag verder ontwikkelen als trainer om onze spelers uit onze eigen jeugd naar een hoger niveau te brengen en ze de volgende stap te laten maken in hun persoonlijke doelen en de doelen van de club. De visie van de club is dan ook helemaal op het lijf van Rziki geschreven.

    In het dagelijks leven is Ali Rziki werkzaam als teamcoach bij stichting DOCK. "Ik ben erg trots om als trainer de ingezette weg voort te kunnen zetten binnen deze mooie club en verbonden te blijven. Wat mij als persoon vooral aanspreekt is het vertrouwen en de waardering vanuit de club."

    Foto: Enar Krootjes (TC), Ali Rziki en Rinus Mikkers (Coördinator Jeugd)