• Tijdens de op maandagavond 26 juli 2021 gehouden Algemene Ledenvergadering van de Sportclub Feyenoord is Arjan van der Graaff door de leden benoemd tot voorzitter. 

    Van der Graaff (53) is reeds 45 jaar lid van de Sportclub Feyenoord. Hij was van 1975 tot 2016 actief als voetballer en daarnaast reeds vanaf 1984 in diverse functies als vrijwilliger actief binnen de club. Sinds 2013 is hij lid van het Bestuur. 

    Arjan van der Graaff is de opvolger van Wim Voots die op 3 juni 2019, na een voorzitterschap van ruim 6,5 jaar, terug trad als voorzitter. Sinds die tijd werd het voorzitterschap waargenomen door Cees Ultee en Peter Bak, resp. secretaris en penningmeester.

    Van der Graaff: “Het leiden van een grote vereniging als de Sportclub Feyenoord is niet alleen een zware taak maar ook een uitdaging. Ik begrijp dat ik in de voetsporen van illustere voorgangers treed. Ik weet me omringd door goede en bekwame collega’s. Wij zullen er samen alles aan doen om  de Sportclub naar het hoogst haalbare sportieve niveau te brengen. Dat zijn we ook verplicht aan onze trouwe enorme supportersschare. Ook de samenwerking met Feyenoord Rotterdam speelt daarbij een voorname rol. Wij beschikken daarvoor samen met Feyenoord Academy over een prachtige accommodatie die ons vele mogelijkheden biedt. Ik kijk met vertrouwen naar de toekomst van de Sportclub”.