• In Memoriam Ellen Schotte-van Noort (1950-2021)

  Intens verdrietig moeten wij u melden dat Ellen Schotte-van Noort woensdag 17 februari 2021 na een korte maar slopende ziekte is overleden in het bijzijn van haar man Henk, zonen Dave en Kevin en hun gezinnen.

  Ellen werd geboren op 4 augustus 1950 in Vlaardingen en mocht dus slechts 70 jaar worden.

  Wij hebben haar leren kennen als de altijd, samen met haar Henk, bij wedstrijden van hun zoons aanwezige moeder, zowel uit als thuis en zelfs bij heel veel buitenlandse toernooien. En wat was het daar gezellig, ook met de ouders onderling.

  Toen wij 30 jaar geleden vrijwilligers nodig hadden om de kantine te bemannen, waren zij één van de eersten die zich daarvoor beschikbaar stelden. Later gingen Ellen en Henk, zeg maar, de “kantine runnen”. Zij regelden de bestellingen en zorgden dat er genoeg bezetting was om de vele werkzaamheden in de kantine goed te laten lopen, etc. etc.

  Zij deed dat altijd met veel inzet en enthousiasme en vaak met een vrolijke noot en nooit wilde zij in de spotlights staan.

  Er ging (bijna) geen dag voorbij of ze waren op Varkenoord aanwezig en bezig. Altijd samen met haar Henk. Het was hun lust en hun leven.

  We wensen Henk en beide zonen met hun gezinnen heel veel sterkte met de verwerking van dit grote verlies. Ook wij zullen dit moeten verwerken; Varkenoord zal nooit meer hetzelfde zijn.

   
   
  What do you want to do ?
  New mail