• Sportclub Feyenoord speelde gisteravond haar eerste oefenduel van het nieuwe seizoen. De tegenstander op Varkenoord was het O21 elftal van de BVO.

Al in de 2e minuut opende Walter Bennett de score (1-0) voor de Sportclub met een zeer fraaie volley van buiten de zestien na een afgeslagen corner. Vervolgens schakelde O21 een tandje bij en liep het binnen 5 minuten uit naar een 1-2 voorsprong via doelpunten van Naujoks en Belarbi.

Na een korte onderbreking was het wederom het 021 elftal dat scoorde. Ditmaal was het de rappe Conteh die kon profiteren van een fout in de opbouw bij de Sportclub. (1-3). Sportclub Feyenoord gaf zich echter niet gewonnen. Het laatste blok (de wedstrijd werd gespeeld in 3x 20 minuten) was voor de Sportclub . Steven Hamann kopte fraai raak uit een corner van Elmer de Vries en bracht daarmee de eindstand op 2-3.

Ondanks dat de Sportclub met 2-3 aan het kortste eind trok, was trainer Ronald Ermes toch best tevreden over de dingen die hij had gezien.

“De voorbereiding is pas een kleine twee weken bezig en toch zie je al dingen terugkomen waar we over praten en op trainen, dat doet me deugd”, zei de oefenmeester die aan zijn eerste seizoen bij de Varkenoorders is begonnen.

Tekst: SC Feyenoord