• Sportclub Feyenoord O17 heeft de laatste wedstrijd van het seizoen met ruime cijfers gewonnen. Op een zonnige zaterdagmiddag werd met 1-5 uit bij DSO gewonnen.

    Met 1 punt achter op de koploper was er een kans dat het team van trainer Ali Rziki vandaag kampioen kon worden bij een misstap van Alexandria’66. Helaas voor de talenten van O17 won Alexandria’66. Het team wil bij deze de spelers en de stafleden van Alexandria’66 O17 feliciteren met het behaalde kampioenschap.

    De spelers en de stafleden van de O17 kunnen terug kijken op een goed seizoen. Met 80% eerste jaars promotie afdwingen van divisie 5 naar divisie 4 is een unieke prestatie.

    Vervolgens heeft O17 als debutant in divisie 4 laten zien goed op weg te zijn. De doelstelling was handhaven in divisie 4 maar de stafleden en de spelers van de O17 liet zien dat zij veel meer in hun mars hadden. Met 6 overwinningen en 1 verliespartij in divisie 4 wist men mee te doen om het kampioenschap. Het werd dus de 2e plaats met 1 punt achter op de koploper en 4 punten voorsprong op nummer 3.

    Trainer Ali Rziki is erg blij en trots op de ontwikkeling van zijn spelers en de stappen die er gemaakt worden door de club om alles rondom de jeugd goed te organiseren. Hij gaat dan ook met vertrouwen op naar het komende seizoen.