• In en tegen Spijkenisse werd er gewonnen, met 2-3, maar vanzelf ging dat zeker niet.
   
  De Varkenoorders begonnen zeer sterk aan de wedstrijd. Met veel druk naar voren werd Spijkenisse direct op eigen helft vastgezet. Dat resulteerde dan ook in een snelle voorsprong. In de 7e minuut werd een voorzet van Matthew Jones met een ferme kopstoot binnengekopt door Jeffrey Duynstee, 0-1. Het eerste half uur was SC Feyenoord heer en meester, echter tot grote kansen leidde dit niet.
   
  Spijkenisse kreeg vervolgens iets meer grip op het middenveld en weet enkele speldenprikken uit te delen. En omdat SC Feyenoord de teugels te los laat, weten de Spijkenissers terug in de wedstrijd te komen. In de 43e min werd op de achterlijn een bal op een hand geschoten, strafschop en 1-1. En zo gaan beide ploegen ook de rust in.
   
  Trainer Ronald Ermes voert in de rust twee wissels door. En dat lijkt te werken. De ploeg schiet voortvarend uit de startblokken. De ingevallen Fanny Waandels wordt door de Spijkenisser doelman gevloerd. Scheidsrechter Jobse wuift de overtreding in eerste instantie nog weg, maar na overleg met zijn assistent wordt er toch richting penaltystip gewezen. Helaas weet de keeper van Spijkenisse de inzet van Kruithof te pareren. SC Feyenoord herpakt zich gelukkig snel, met een snelle aanval weet Jeremy Moreno in de 58e minuut de verdiende voorsprong binnen te schieten, 1-2.

  Als dan vervolgens Spijkenisse in de 80e minuut met 10 man (2x geel) verder moet lijkt de wedstrijd gespeeld. Niets is echter minder waar, de gastheren komen in de 85e min via een spaarzame uitval weer terug tot 2-2. Op het vlammende schot heeft Bradly van der Meer dit keer geen antwoord.
   
  Een zenuwslopende slotfase volgt, beide ploegen gaan volop voor de winst. Nog 5 minuten extra blessuretijd. Na een lange bal van achteruit weet Fanny Waandels de bal door te koppen op de ingevallen Elmer de Vries. Bij het inzetten van zijn actie wordt hij onreglementair gevloerd. Penalty!
  Het is Sandin Avdic die in de blessuretijd (90+5) achter de bal gaat staan. De doelman weet de bal nog enigszins te beroeren, maar de overwinning (2-3) is een feit.
   
  Met twee overwinningen op rij gaat het team van trainer Ronald Ermes trots aan de leiding in de hoofdklasse A.
   
  Volgende week wacht de volgende wedstrijd. Op het eigen Varkenoord wordt om 15:00 uur gespeeld tegen DHSC uit Utrecht.