• Sportclub Feyenoord 1 speelt komende dinsdag 4 augustus een drieluik op Varkenoord. Naast het team van trainer Raymond Frehe neemt het Onder 21-team van Feyenoord en de eerste selectie van tweededivisionist Excelsior Maassluis deel. De drieluik begint om 19:30 uur en wordt volledig afgewerkt op het hoofdveld van Varkenoord.

   

  Sportclub Feyenoord en Excelsior Maassluis bijten om 19:30 uur het spits af. Vervolgens wordt om 20:30 uur de broederstrijd tussen de Sportclub en Feyenoord Onder 21 gespeeld. De Maassluizenaren, onder leiding van trainer Dogan Corneille, neemt het ten slotte om 21:30 uur op tegen de Onder 21.

   

  De wedstrijden zijn vrij toegankelijk voor een maximum aantal van 350 toeschouwers, met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM en het protocol dat op Varkenoord per 1 augustus van kracht is. Om de drieluik te kunnen bezoeken moeten toeschouwers zich inschrijven door een e-mail te sturen aan academy@feyenoord.nl. Vermeld daarbij naam en geboortedatum. Pas nĂ¡ bevestiging van Feyenoordzijde kan een plaats op Varkenoord worden gegarandeerd. Op vertoon van genoemde bevestiging en een geldig ID wordt toegang aan de poort verleend.

   

  De kantine aan Sportclub Feyenoord-zijde is geopend. Er geldt in de kantine een maximum aantal van 100 toeschouwers zonder reservering en gezondheidscheck, wel placeren (tenzij er sprake is van doorstroming van de toeschouwers). Feyenoord wijst toeschouwers erop dat geforceerd stemgebruik of zingen langs en in het veld, zoals schreeuwen en spreekkoren, niet is toegestaan. Daarnaast moet anderhalve meter afstand tussen personen te allen tijde een vuistregel zijn. Geadviseerd wordt een ieder met (lichte) gezondheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak, thuis te blijven. Onderstaand is een vragenlijst te vinden, waarvan iedereen wordt geacht deze te volgen.