• Een moeizame, maar verdiende 3-2 overwinning tegen Zwaluwen. SC Feyenoord startte sterk aan de wedstrijd op Varkenoord. In de heenwedstrijd werd de ploeg op dit vlak afgetroefd, en dat liet men nu niet gebeuren.

Maar ondanks het overwicht, was het toch Zwaluwen dat de score opende, 0-1. Vlak voor rust werd de stand gelijk getrokken. Het was spits Jeffrey Duynstee die de 1-1 tegen het touw joeg.

De tweede helft werd slecht begonnen. Een miscommunicatie in de verdediging zorgde er voor dat Zwaluwen wederom op voorsprong kon komen, 1-2. Weer konden de Varkenoorders op jacht naar de gelijkmaker, en wederom was daar Jeffrey Duynstee, 2-2.

In de slotfase was het clubtopscorer Junior Obiku die de 3 punten veilig stelde. Hij kopte hard de verdiende 3-2 achter de Vlaardingse doelman. Een uitslag die niet meer in gevaar kwam.