• Een week na de nederlaag in Spijkenisse stond de volgende derby alweer op het programma; Smitshoek thuis. De gasten staan op een mooie derde plek op de ranglijst en dus een lastige opgave voor de Varkenoorders.

Het werd echter de wedstrijd voor SC Feyenoord die vanaf de eerste minuut het duel domineerden. Na 10 minuten stond de 1-0 op het scorebord na een treffer van Khalid Rahli. De middenvelder tikte beheerst de bal binnen.

En vlak na de thee was het Yarick Dorst die met een fraaie vrije trap de bevrijdende 2-0 wist te scoren. Na een uur spelen werd een handsbal op de lijn van Smitshoek bestraft met een penalty. Sandin Avdic wist deze vakkundig binnen te schieten, 3-0. Smitshoek moest vanaf dat moment ook met 10 man verder. Een paar minuten later was het wederom Yarick Dorst die zijn traptechniek liet zien. Wederom schoot hij de bal tegen de touwen en de 4-0 was een feit.

Door deze belangrijke overwinning stijgt de ploeg van trainer André Stafleu naar de voorlopig 'veilige' 10e positie.