• De tweede oefenwedstrijd van dit seizoen werd gespeeld in en tegen Noordwijk. Op papier een sterke tegenstander aangezien Noordwijk al enkele jaren uitkomt in de tweede Divisie. 

  Na het eerste fluitsignaal begonnen de Varkenoorders prima aan de wedstrijd. In het eerste half uur was het een gelijk opgaande strijd met daarin een paar gevaarlijke aanvallen en mogelijkheden voor de snelle aanvallers van de Sportclub.  Zonder veel weg te geven kwamen de Varkenoorders toch ongelukkig op achterstand door het uitglijden van een verdediger. Noordwijk wist wel raad met dit cadeautje en pakte deze eenvoudig uit (1-0). Met vertrouwen vervolgde de ploeg echter de wedstrijd, wetende dat er altijd kansen komen voor de goal.

  Tijdens de rust brachten beide trainers veel verse krachten in het veld. Noordwijk wisselde 11 spelers en de Sportclub bracht 7 nieuwe spelers in het veld.

  In de 2e helft kwam de Sportclub al vrij snel op een grotere achterstand na een tweede misser in het uitverdedigen. Ook deze fout wist Noordwijk vrij eenvoudig af te straffen (2-0).

  Ook hier was het team van trainer Ronald Ermes niet van onder de indruk en vervolgde met veel energie de wedstrijd. Dit resulteerde nu wel in een doelpunt aan de andere zijde, het was Reilly Bakboord die het laatste zetje gaf, na een mooie aanval en dito voorzet vanaf rechts van Rowendly Martijn, 2-1.

  Even leek de gelijkmaker op het warme kunstgrasveld in de lucht te hangen, maar daar bracht een misverstand tussen onze keeper en verdediger verandering in. Ook hier liet Noordwijk een niet te missen kans niet onbenut (3-1).

  Al met al wederom een nuttige oefenpot waarin beide teams niet veel voor elkaar onderdeden, maar waarin Noordwijk op momenten net iets doortastender omging met de geboden mogelijkheden.