• Vacature Manager Algemene Zaken

  Manager Algemene Zaken
  Ga jij leiding geven aan het verenigingsteam van Sportclub Feyenoord?

  Sportclub Feyenoord

  Sportclub Feyenoord is een zelfstandige (breedtesport) voetbalvereniging die is opgericht in 1908. Naast alle facetten van de voetbalsport exploiteert Sportclub Feyenoord ook een kantine, welke in principe 7 dagen per week geopend is. 

  Binnen Feyenoord-familie  is er een nauwe samenwerking met de Feyenoord Academy, met de betaald voetbal organisatie Feyenoord Rotterdam, met het Stadion Feijenoord en met onze  supporters. Je staat dagelijks in de hectiek van Feyenoord en geen dag is dezelfde. Spannend, uitdagend, leuk en ambitieus.

  Wat zijn jouw taken?
  Je gaat de organisatie en uitvoering van alle taken die behoren tot de verenigingszaken van Sportclub Feyenoord managen. Je werkt onder de directe leiding van het bestuur aan wie je ook verantwoording aflegt. Hierin heb je ondersteuning van een administratief medewerker en een Coördinator Horeca. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de uitvoering van alle organisatorische- en  kantoortaken van Sportclub Feyenoord. Als Manager Algemene Zaken bewaak je de processen en bekijk je of er processen veranderd  en/of verbeterd moeten worden. Daarnaast dient samen met de collega’s van de Feyenoord Academy  een soepel verloop van de operationele activiteiten op Varkenoord te worden afgestemd.

  Concrete voorbeelden van zaken die opgepakt moeten worden? Bezetting velden, organisatie en toezicht tijdens evenementen op Varkenoord etc.

  Aanspreekpunt voor leden en belanghebbenden voor zaken aangaande de Sportclub Feyenoord, ook  externen zoals bijv. Gemeente.

  Wat bieden wij?
  De samenwerking zal starten op basis van een tijdelijk contract (1 jaar). Het salaris wordt afgestemd op de zwaarte van het profiel en de ervaring van de kandidaat, maar is in alle gevallen marktconform. Deze functie vereist te worden vervuld in een werkweek van 40 uren, waarbij het voor kan komen dat de omstandigheden eisen dat er in een weekeinde of avonden gewerkt dient te worden.

  Wat vragen wij?

  • Afgeronde relevante opleiding op minimaal HBO Niveau, of MBO+ met ruime werkervaring;
  • Vereiste werkervaring dient wel in een soortgelijke organisatorische functie te zijn, doch niet persé binnen een sportorganisatie;
  • Je hebt ervaring in het werken met MS office programma’s. Ervaring in aansturende rollen en ruime administratieve kennis is een pré;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B

  Extra informatie
  Je werkplek is op Sportpark Varkenoord aan de Olympiaweg in Rotterdam.
  Een test/assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
   

  Interesse

  Heb je interesse in deze dynamische groeifunctie, wil je graag werken in het hart van het Rotterdamse voetbal en denk je aan onze eisen te kunnen voldoen?                                                      Stuur dan vóór 15 mei 2024 een e-mail naar:

   

  Gideon Steeds, penningmeester, gideon.steeds@scfeyenoord.nl