• Een pittig paasweekeind had SC Feyenoord in het vooruitzicht. Op zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Poortugaal op het programma. De wedstrijd ging lange tijd gelijk op, totdat Fanuel Waandels in de 54ste minuut het net vond en de Varkenoorders op een 0-1 voorsprong zette. Vlak voor tijd verzuimde Toby Obiku om de 0-2 te maken maar de wedstrijd werd verdiend winnend afgesloten.

Op paasmaandag was nummer twee ARC de tegenstander op Varkenoord. Na drie minuten keek Feyenoord al tegen een achterstand aan, de bal ging op de stip en ARC opende de score.

Vier minuten later was het Jeffrey Duijnstee die de score gelijk maakte. Uit een corner van Abdessamad Bentaleb kopte hij fraai raak. In de 45ste minuut zette Walter Bennett SC Feyenoord op de verdiende voorsprong (2-1). Het duurde tot de 81ste minuut totdat de thuisploeg de wedstrijd in het slot gooide. Fanuel Waandels bezorgde SC Feyenoord de drie punten en werd daarmee de 'man van het paasweekeinde'.

De ploeg van trainer Ronald Ermes behaalde de volle zes punten en zette een mooie stap richting het einde van de competitie.